Centrale stofzuiger

Een centraal stofzuigsysteem heeft verscheidene aansluitpunten in de woning. Daarop koppel je de stofzuigslang vast. Voordeel: comfortabel stofzuigen zonder zeulen, een constante zuigkracht en een centrale opvangbak.

Motor en opvangbak

De motorunit plaats je bij voorkeur in een niet-leefruimte (garage, berging, kelder, e.d.). Zo kun je stil werken in huis. De keuze van de grootte van de opvangbak is vrij. En je hebt altijd minder stof. Goed voor de gezondheid van het hele gezin.

Buizen in muur en chape

Net zoals de elektrische en sanitaire leidingen komen de buizen in de muren en de chape terecht. Vóór de chape- en pleisterwerken plaatsen wij dus al het hele buizensysteem.

Aansluitpunten

Je kiest zelf hoeveel aansluitpunten je wilt. Afhankelijk van de indeling van de woning. En van je voorkeur voor een langere of een kortere slang.

Investering

De kostprijs hangt grotendeels af van de kracht van de motor. Leef je in een appartement of een villa? Dat maakt een verschil. En hoeveel aansluitpunten wil je graag? Ook dat bepaalt het bedrag van het totale stofzuigsysteem. Neem contactop voor een prijsinschatting of een offerte.

Contact